Només les persones que tenen configurats els permisos d’administrador poden accedir al Tauler d’administració.

Per tal de donar-se d’alta, contacta amb la persona responsable del servei a la teva entitat.

Un cop tinguis les credencials, cal anar a la part superior dreta de la pàgina web i clicar a Entra.

image010.png

S’obre la finestra Iniciar sessió (Figura 3), en la qual s’han d’omplir els camps Correu electrònic i Contrasenya , i clicar Iniciar sessió.

Però, cal que la persona s’hagi registrat abans. Es pot fer des d’aquesta mateixa finestra, clicant a Crea’t un compte (en la part superior de la pantalla) o Registra’t (en la part inferior), o bé des de la pàgina principal, clicant a Registra’t (Figura 2).

 

image012.pngimage014.png

Fig. 2 i 3. D’inici de sessió o registre

Finalitzat el registre, heu de clicar sobre el nom d’usuari en la part superior dreta de la web. S’obre un desplegable des del qual es pot accedir a El meu compte (per acabar de configurar l’usuari), veure les Notificacions, anar al Tauler d’administració o sortir clicant Surt (Figura 4).

 

image016.png

Fig. 4. Accedir al tauler d’administració

És molt important que accepteu els termes i condicions fent clic a l'enllaç Revisa-les ara i posteriorment al botó Estic d'acord amb els termes següents per activar a la persona administradora.

Si no realitzeu aquesta operació, el vostre usuari no serà actiu.

01-alta.png

02-alta.png

Cliqueu El meu compte per acabar de configurar el compte: afegir un avatar/imatge, modificar el nom o correu-e o definir el nivell de notificacions que voleu rebre.

S’obre la finestra Configuració d’usuari (Figura 5).

 

image018.png

Fig. 5. El meu compte: configuració d’usuari

Per a establir el nivell de notificacions, cliqueu Configuració de les notificacions en el menú de l’esquerra d’aquesta pantalla, i seleccioneu si voleu rebre un correu electrònic cada cop que rebeu una notificació i si voleu rebre informació sobre activitat rellevant (Figura 6).

image020.png

Fig. 6. Configuració de les notificacions

Per a accedir al menú d’administració, cliqueu sobre el nom de la persona usuària a la part superior dreta de la web i seleccioneu Tauler d’administració en el desplegable. Recordeu que per a poder accedir al menú d’administració cal tenir configurats els permisos d’administrador.

S’obre el Tauler de control (Figura 7), des del qual es pot (clicant les opcions que apareixen en el menú de l’esquerra) configurar el Servei i les pàgines estàtiques, fer la gestió dels usuaris, configurar i editar els processos participatius i/o els grups de processos, o els consells i els butlletins.

image022.png

Fig. 7. Tauler de control

És important, en aquest punt, insistir que com a persones administradores teniu accés a tot el sistema, però cal que només us adreceu a gestionar el procés participatiu del qual en sou una persona administradora.